Aulangon Tornikahvila

Näkötornin kahvila sijaitsee näköalapaikalla, entisen metsänvartijan mökin tiloissa. 1800-luvun rakennus on kunnostettu alkuperäistä henkeä kunnioittaen ja toimii nykyään viihtyisänä kahvilana. Metsänvartijan talon huoneet kuiskivat Aulangon historiaa tauluineen, tavaroineen ja tarinoineen.

 

Kahvila on avoinna alkukesästä syksyyn, säiden ja sesongin mukaan. Vilkkaimpana lomasesonkina kesä-heinäkuussa palvelemme päivittäin. Ajankohtaisimmat aukioloajat löydät etusivultamme.

Historiallisen näkötornin vieressä sijaitsevassa kahvilassa on tilaa noin 50 hengelle sisätiloissa ja noin 50 hengelle ulkona. Kahvilassa tarjoamme sinulle virvokkeita, leivonnaisia, pikkusuolaisia kuten torni-toasteja ja lihapiirakoita, makeisia, jäätelöitä, pieniä matkamuistoja ja tietysti hyvää kahvia. Ulkorakennuksessa on kahvilan asiakkaille nykyaikaiset WC-tilat, mihin on helppo pääsy myös liikuntaesteisillä. Näkötornin juurella olevalle näköalatasanteelle onnistuu myös kulku pyörätuolilla.

Järjestämme sopimuksen mukaan myös kahvituksia, lyhyitä lounaita, iltapaloja, piknik-eväitä, syntymäpäiviä jne.

Pienen virkistäytymisen jälkeen on mukava jatkaa ympäristöön tutustumista. Ympäristössä on paljon viehättäviä pysähdyspaikkoja penkkeineen ja pöytineen. Katso lisää Puistometsä-sivultamme.

 

Kahvilan aukioloajat 

AULANKO HERÄÄ LA 21.4.2018 KLO 11-17, TERVETULOA!

Avoinna toukokuussa päivittäin klo 12-17

Ryhmävaraukset myös muina aikoina p. 050 49111 28

Avoinna lomakauden päivittäin kesä-, heinä- elokuu klo 11- 19

 

© Tuulin Tornikahvila Oy | Puh. 050 491 1128 | Aulanko, Hämeenlinna
Kahvila / tilausravintola


Seuraa meitä Facebookissa!