Toimitusehdot

Aulangontornikahvila.fi-verkkokauppaa ylläpitää Tuulin Tornikahvila Oy (y-tunnus: 2729576-9).

 

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tekemällä tilauksen Tuulin Tornikahvila Oy:n verkkokaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Nämä toimitusehdot koskevat Tuulin Tornikahvila Oy:n ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuulin Tornikahvilan yrittäjä pidättää oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 1.6.2021

 

Tilauksen tiedot

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tuulin Tornikahvila ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen, kuten väärän sähköpostiosoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida luovuttaa noudettaessa väärien tilaustietojen vuoksi, yritys ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tuulin Tornikahvila kuitenkin yrittää valmistaa tilatut tuotteet toisen toimitusajan puitteissa.

 

Tuotteiden nouto

Tilaamanne tuote on noudettava valitsemananne päivänä, mutta tuotteita ei voi noutaa samana päivänä, jona tilaus tehdään. Nouto tuotteille on aikaisintaan kahden päivän kuluttua.

Tilatut tuotteet voi vain noutaa kahvilastamme aukioloaikojen puitteissa. Emme toimita tuotteitamme. Asiakas valitsee tilausta tehdessään hänelle sopivan noutoajan.

 

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa. Tuotteiden hinnat voivat vaihtua. Asiakas hyväksyy ostosta tehdessä sen hetkisen tuotehinnan. Tuulin Tornikahvilalla on oikeus korjata virheitä sekä muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

Verkkosivustolla mainostetut tarjoukset, alennukset, tai muut edut ovat voimassa alkaen tietojen kirjoittamishetkestä, mutta Tuulin Tornikahvila pidättää oikeuden muuttaa hintoja, tuotetietoja, tarjouksia ja alennuksia ilman erillistä ilmoitusta.

Tuulin tornikahvila pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

 

TILI JA SALASANA

Käyttäjätilin luominen verkkokauppaamme on vapaaehtoista. Olet itse vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta sekä salasanasi turvallisesta säilyttämisestä.

 

TILAUS

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit tehdä ostoksen valitsemalla haluamasi tavarat ja lisäämällä ne ostoskoriin. Seuraa sitten annettuja ohjeita ja siirry tilauksen vahvistamiseen.

Tilauksesta tulee ilmetä Asiakkaan, toimitusosoite (jos tilaat postitse lähetettäviä tuotteita), laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite), puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilöasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Asiakas vastaa tekemänsä tilauksen oikeellisuudesta. Asiakkaan tulee ennen tilauksen lähettämistä varmistaa, että tilattavien tuotteiden ominaisuudet vastaavat Asiakkaan vaatimuksia.

Verkkokaupassa tehdystä Asiakkaan tilauksesta lähtee automaattinen tilausvahvistus Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja tilaus tulee Tuulin Tornikahvilaa sitovaksi vasta kun Asiakas on saanut tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkista myös roskapostisi tai ns. mainoskansio.

 

Toimitus

Emme toimita elintarvikkeita, tilauksen tekijä noutaa elintarvikkeet toimipisteestämme. Muut fyysiset tuotteet kuin elintarvikkeet voidaan postittaa. Asiakas voi valita tuotteen vaihtoehdoista postitettavan tuotteen joka sisältää toimituskulua.

 

NOUTAMATTOMAT PAKETIT

Tuulin Tornikahvila ei toimita uudelleen tavaraa asiakkaalle, joka ei ole lunastanut tilaamaansa tavaraa.

Veloitamme asiakkaalta korvauksena noutamattomista paketeista 15,00 €.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupastamme tilatuilla elintarvikkeita ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi kahvilaamme. Tällöin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Toivomme, että viallisesta tuotteesta ilmoitetaan meille aina viipymättä. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä kahvilaan.

Etämyyntiä koskevien säännösten mukaan voit peruuttaa verkkokaupastamme ostettujen fyysisten tuotteiden, muiden kuin elintarvikkeiden tilauksen 14 arkipäivän kuluessa ja saada rahasi takaisin, mutta pois lukien tuotteiden palautuksesta mahdollisesti aiheutuvat kulut. Asiakas maksaa tuotteiden palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä. Tuotteet tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli tuotteita on käytetty ja ne eivät ole enää jälleenmyyntikuntoisia. Tuotteiden osalta rahan palautus suoritetaan käytetylle maksutavalle.

 

VÄLILLINEN VAHINKO

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan Ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

 

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitettu tavara on joltakin osin virheellinen, Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.  Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara.

 

TEKIJÄNOIKEUDET

Mitään Tuulin Tornikahvilan sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

 

SOSIAALISEN MEDIAN TOIMINNOT

Tämä sivusto saattaa tarjota tiettyjä sosiaalisen median ominaisuuksia, jotka mahdollistavat Asiakkaan:

  • Linkittävän omilta tai tietyiltä kolmannen osapuolen verkkosivustoilta tiettyyn tämän verkkosivuston sisältöön
  • Lähettävän tämän verkkosivuston kautta sähköposteja tai muuta viestintää, jossa on tiettyä sisältöä tai linkkejä tiettyyn sisältöön
  • Mahdollistavan, että osan tämä verkkosivuston sisällöstä näkyy omilla tai tietyillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla

Voit käyttää näitä ominaisuuksia yksinomaan niiden palveluntarjoajan käyttöehtojen mukaisesti.

Voimme poistaa käytöstä kaikki sosiaalisen median ominaisuudet tai linkit milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta harkintamme mukaan.

 

ASIAKASSUOSITUKSET

Sivustollamme voi olla asiakkaidemme palautteita tai suosituksia. Nämä ovat aitoja asiakaskokemuksia, mutta eivät takaa sitä, että jokaisella olisi vastaava kokemus.

 

ULKOISET VERKKOSIVUSTOT

Tuulin Tornikahvila ei vastaa sivustolle linkitettyjen ulkoisten sivustojen toiminnasta tai tiedoista.

 

VERKKOSIVUSTON TOIMINTA

Tuulin Tornikahvilan voi olla joissain tilanteissa keskeytettävä pääsy verkkosivustolle voidakseen suorittaa huolto- tai muita toimenpiteitä. Hyväksyt sen, että verkkosivusto ei ole aina käytettävissä, eikä Tuulin Tornikahvila ole vastuussa mistään tällaisen katkoksen seurauksena aiheutuneista vahingoista tai menetyksistä.

 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tuulin Tornikahvila tarjoaa verkkosivuston sellaisenaan, eikä takaa, että tämän sivuston sisältämässä materiaalissa olevat toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin ei sisällä viruksia tai virheitä. Tuulin Tornikahvila voi muuttaa sivuston sisältöä ja tietoja ilman minkäänlaista ilmoitusta.

 

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Tuulin Tornikahvila ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, eikä myöskään riko sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, tulva, konevaurio, maanjäristys, lakko, sota, hallituksen toimet, terrorismin uhkat tai teot, mellakat, kansallinen hätätilanne, vallankumous, epidemia tai pandemia, liikennehäiriö tai rajoitukset tai viivästykset, estää sopimuksen täyttämisen tai tavaran toimittamisen.

Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi Tuulin Tornikahvilalta kohtuuttomia uhrauksia Asiakkaalle koituvaan etuun nähden, Tuulin Tornikahvila ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

 

MUUTOKSET EHTOIHIN

Varaamme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

 

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

 

RIITOJEN RATKAISU

Erimielisyystilanteissa Tuulin Tornikahvila ja Asiakas pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemaan asian sovinnollisesta ratkaisusta.

Näistä Ehdoista ja sopimussuhteesta syntyneet riidat ratkaistaan Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Tällä ehdolla ei tarkoiteta rajoittaa kuluttajan oikeutta nostaa kanne ja olla vastaajana oman asuinpaikkansa alioikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi kuitenkin saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Ehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä.

050 491 1128 tai tuuliarponen@hotmail.com

 

 

© Tuulin Tornikahvila Oy | Puh. 050 491 1128 | Aulanko, Hämeenlinna
Kahvila / tilausravintola

Toimitusehdot